GLASBA /INSTRUMENTALNA GLASBANATE
ČAJ FESTIVALA STIČNA 2018

 

Igrate ali pojete v (še) neuveljavljeni rock, jazz rock, etno rock, funky, fusion, punk, hip hop, elektronski ali kakšni drugi sodobni oz. alternativni skupini? Izkoristite priložnost in si s svojo avtorsko glasbo priigrajte glavno nagrado – SAMOSTOJNI NASTOP NA
FESTIVALU STIČNA 2019.

 

23. 11. 2018, BAR JAMA V STIČNI


Kaj potrebujete:              

- Kratek opis vaše skupine, v kateri nastopajoči ne smejo biti mlajši od 7 in starejši od 30 let. Prijavite se lahko tudi, če je v skupini le en član starejši od 30 let (po dogovoru z organizatorjem).

- Fotografijo skupine.

Kriteriji ocenjevanja:

Med nastopajočimi skupinami bodo v Stični (v popoldanskih urah za mlajše od 18 let in v večernih urah za starejše) neodvisni glasbenik,  predstavnik Kulturnega društva Stična in predstavnik JSKD RS OI Ivančna Gorica, ocenjevala zvočnost, ritem, dinamiko, besedilo (prednost je tako slovenski jezik kot dobra vsebina), izvajalsko tehniko, prepričljivost odrskega nastopa in seveda izvirnost skupine.

Izpolnite e-prijavnico:

prijavnica

s kratkim opisom ter

fotografijo skupine na oi.ivancna.gorica@jskd.si  


NAJKASNEJE DO 9. 11. 2018!


POGOJI PRIJAVE


Tekmovanja se lahko udeležijo skupine, ki igrajo rock, jazz rock, etno rock, funky, fusion, punk, hip hop, elektronsko in drugo sodobno oz. alternativno glasbo ter same ustvarjajo, iščejo nove poti in ustvarjalne možnosti. Prednost imajo še neuveljavljene oz. širše neprepoznavne skupine, ki ustvarjajo avtorsko glasbo. Na natečaj se lahko prijavijo vse skupine in posamezniki, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in društev iz Slovenije in zamejstva oziroma vse skupine, v katerih so vsi člani ljubiteljski glasbeniki.

PRAVILA SODELOVANJA

- Skupine s prijavo in njeno potrditvijo potrjujejo, da so seznanjene s pravili in pogoji Festivala Stična ter da jih v celoti sprejemajo.

- S prijavo in njeno potrditvijo skupina zagotavlja, da je resničen avtor pesmi.

- Vsi osebni podatki, ki jih ekipa posreduje prirediteljem razpisa, bodo varovani v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (ZVOP).

- Organizator ne bo prevzel nobene pravne odgovornosti za kršenje avtorskih pravic s strani udeležencev tekmovanja.

- Sodelujoče skupine dovoljujejo fotografiranje in snemanje svojega nastopa.


Dodatne informacije

 

JSKD Ivančna Gorica

Simona 041 846 674,

oi.ivancna.gorica@jskd.si

Kulturno društvo Stična

Tina 040 525 280,

info@kd-sticna.si

 

 

 

natečaj