GLASBA /INSTRUMENTALNA GLASBA / PRIREDITVE / SENIORJI

 

10. FESTIVAL VETERANSKIH GODB

UVOD V XVI. MEDNARODNI FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE

Občinsko dvorišče
Laško, 9. julij 2016, ob 15. uri

 

Spoštovane godbenice in godbeniki veteranskih godb!

Vabimo vas, da se prijavite in udeležite 10. Festivala veteranskih godb, ki bo v soboto, 9. julija 2016, ob 15. uri na občinskem dvorišču Laško. 10. Festival veteranskih godb bo že tradicionalni glasbeni uvod v 16. Festival za tretje življenjsko obdobje.

 

Program

Vsaka izmed sodelujočih veteranskih godb pripravi za srečanje program, ki ne sme presegati 20 minut čiste glasbe. Priporočljivo je, da program vsebuje čim več glasbenih del slovenskih skladateljev.  Ob zaključku festivala bo sledil še prvi nastop SLOVENSKE VETERANSKE GODBE in skupen nastop vseh sodelujočih godb z naslednjimi skladbami: Radio-Terme Laško, Iva Tijardovića, v priredbi Vinka Štrucla, Pozdravljena Slovenija, Vinka Štrucla, Večno mladi, Primoža Kosca in Gremo na Štajersko, Emila Glavnika ter Vladimirja Mustajbašića. 

 

Prijava

Na priloženi prijavnici izpolnite vse rubrike.

 

Priloge:

kratek opis delovanja skupine po elektronski pošti na info@zvezaslovenskih-godb.si(koncerti, gostovanja, tekmovanja, snemanja za radio in televizijo, diskografija),

1 razločno fotografijo skupine (v .jpg formatu).

potrebe po tehnični opremi.

 

Prijavo morate odposlati najpozneje do 20. maja 2016 (velja poštni žig).

 

Pisne prijave sprejema organizator na naslov:

ZVEZA SLOVENSKIH GODB, Pisarna Cerknica, Gerbičeva ulica 19, 1380 Cerknica.

 

Splošne informacije

Organizacijski odbor bo plačal stroške tehnične izvedbe festivala ter vsem sodelujočim zagotovil obrok prehrane. Stroške prevoza krijejo orkestri sami. Organizatorji niso odgovorni za poškodbe oseb in predmetov med prireditvijo.

Organizator lahko tonsko in slikovno snema in prenaša prireditev ter posnetke uporabi za promocijske namene brez kakršnih koli obveznosti. Skupina s prijavo soglaša, da se lahko njeni posnetki s srečanja javno predvajajo.

Vse sodelujoče skupine prejmejo potrdila o udeležbi.

 

prijavnica

 

 

Dodatne informacije

 

Daniel LESKOVIC

samostojni strokovni svetovalec za instrumentalno glasbeno dejavnost


T: (01) 2410 532
F: (01) 2410 536
E: daniel.leskovic@jskd.si