GLEDALIŠČE IN LUTKE / FESTIVALI IN PRIREDITVE / GLEDALIŠKA PEDAGOGIKA

Umetnost učenja


Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Društvo Taka Tuka in Pionirski dom - Center za kulturo mladih Ljubljana vabimo na tridnevno mednarodno konferenco gledališke pedagogike UMETNOST UČENJA, ki bo potekala od četrtka, 9. marca do sobote, 11. marca 2017, v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11 v Ljubljani.


Konferenca je namenjena vsem, učiteljem naravoslovja ali družboslovja, učiteljem razrednega in predmetnega pouka, svetovalnim delavcem, pedagogom, vzgojiteljem v vrtcih in dijaških domovih, knjižničarjem, muzejskim pedagogom, poklicnim igralcem, režiserjem, defektologom, terapevtom, učiteljem podaljšanega bivanja ter vodstvenim delavcem vzgojno-izobraževalnih ustanov.


Priznani domači in tuji strokovnjaki bodo predstavili možnosti uporabe gledališke pedagogike v šolskem kurikulumu (naravoslovje, družboslovje) ter vlogo gledališke pedagogike v socialnem učenju in razvijanju medosebnih odnosov.


Prijave na konferenco sprejemamo do srede, 1. marca 2017 oz. do zapolnitve prostih mest. Prijavite se tako, da izpolnete elektronsko prijavnico. Prijava postane veljavna po izvedenem plačilu. Za udeležence, ki jim kotizacijo plača organizacija, ki posluje z e-računi, je prijava na konferenco veljavna ob prejemu naročilnice.


Več o konferenci na povezavah ali na spletni strani http://www.takatuka.net/konferenca-2017-2


Organizacijski odbor

 

PROGRAM

 

Povezava:

 

vabilo na konferenco

 

 

 

DODATNE INFORMACIJE

 

 

Matjaž Šmalc

strokovni svetovalec za gledališko in lutkovno dejavnost
Tel: 01/ 2410 511
Faks: 01/ 2410 510
E- pošta: matjaz.smalc@jskd.si

     

 

 

 

 

PROGRAM

 

Povezava:

 

vabilo na konferenco